Interieur - Exterieur

Acht bedrijven, één opendeur
Industriezone Poperinge

Je hebt bouw- of verbouwplannen?

Dan is het weekend van 18 en 19 maart de ideale manier om kennis te maken met 8 specialisten in de Poperingse industriezone. Heb je plannen om je huis extra te isoleren of een veranda te bouwen? Wil je je interieur een facelift geven met een nieuwe keuken, bad kamer, verlichting of haard?

Of wil je je tuin inrichten met nieuwe tuinmeubelen of een poolhouse met buitenkeuken? Of misschien wordt je droom van een eigen jacuzzi of zwembad dit jaar werkelijkheid?

De acht bedrijven uit de Poperingse industriezone zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. Twee dagen lang kun je op Batipops op een gemoedelijke manier advies in winnen over materialen, technieken en kostprijzen van de nieuwste collecties. Iedereen zorgt bovendien voor een warm onthaal met de nodige acties!


Tot gauw, op Batipops!

Actiebonnen
Knip en profiteer

Acties enkel geldig tijdens BATIPOPS (tenzij anders vermeld) en niet cumuleerbaar.

Poperinge
raakt je helemaal

De Westhoek heeft heel wat te bieden. Poperinge, helemaal ten zuiden in deze streek, vormt hierbinnen een uniek pareltje. Want welke stad kan zoveel bijzondere troeven voorleggen?

Je vindt er woningen, voor elk wat wils én nog helemaal betaalbaar, in een aangenaam wooncentrum met alle voorzieningen. Maar liefst 500 nieuwe wooneenheden in de stadskern, maar ook in de deelgemeenten, komen er de volgende jaren bij! Wonen in Poperinge staat voor wonen in alle rust, weg van fileleed, voor elk budget en naar jouw eigen wens.

Werken dichtbij huis is in onze stad perfect mogelijk. Tal van kwalitatief hoogstaande en gespecialiseerde KMO’s hebben hun plaats ingenomen in de uitgebreide industriezone Sappenleen. Zij zoeken voortdurend het juiste werktalent: dit bewijzen de vele vacatures die vandaag te vinden zijn.

De stad stimuleert en investeert ook actief in een sterkere handelskern: zo is er de Pop.pas, bedoeld om klanten sterker aan lokale handelszaken te binden en zijn er ook talrijke premies om startende ondernemers het duwtje in de rug te geven dat ze nodig hebben. Daarnaast vind je in onze stad tal van nieuwe en vernieuwde evenementen terug: braderieën, modeshows, opendeurweekends, een intensieve zoektocht naar nieuwe winkels (denk maar aan de wedstrijd ‘Win je Winkel’ die de nationale pers haalde), een actief ondernemersloket,…
Naast werken en wonen, word je in Poperinge ook verwend met een uitgebreid vrijetijdsaanbod en een aangenaam toeristisch verblijf. Zo vinden, van 15 t.e.m. 17 september, de driejaarlijkse Bier- en Hoppefeesten plaats. Een aanrader voor iedereen die de rijke Pope ringse gastronomie wil ontdekken!
En zeg nu zelf: niets is zo ontspannend als te relaxen en te genieten van het goede leven én alle recreatie - mogelijkheden in de stad en zijn groene omgeving. Kortom, Poperinge raakt je helemaal.

Deelnemers op een kaartje

Tijdens Batipops 17 op 18 & 19 maart van 10 tot 18u openen 8 bedrijven op de industriezone van Poperinge hun deuren. Op deze opendeur, de Poperingse Batibouw, helpt u met uw verbouwing of renovatie van uw woning. Ook voor een zwembad, keuken of ander fraais kan u terecht bij oa. Vareno Keukens, Drafab Green interieur, Desomer-Plancke Multhop, Alu-Lermytte ramen, deuren en veranda's, Chape Vandevyvere, Eskimoo isolatie (Isovan), Verbeke haarden, Zwembaden Polybad en Kamo Natuursteen. Welkom op onze dubbele opendeurdag.

© Batipops 2017 | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD | Design by Mick L. from Mixwerk